S t a r o v c    E g y p ea n    v Yi l i ,   ~e   p o   s m r t i   j e   t l o   o d d l e n o   n a   r oz n    
 s t i   j a k o   b a ,   o ~i v l  h o   d u c h a ,   a   k a ,   k o p i i   t l a .   P o h Ye b n    z v y k y   b y l y   u r 
e n y   k   p o s k y t n u t    k a   v e ak e r  m i   p r o s t Ye d k y ,   k t e r    b y   p o t Ye b o v a l a   p o   f y z i c k    s m r t i   t l a .   P o k u d   s e   t a k   n e s t a l o ,   m o h l o   s e   k a   s t  t   p o m s t y c h t i v  m   d u c h e m ,   k t e r    h l e d a l   o d p l a t u . 